Поняття й особливості матеріального заохочення працівників суду - Демидов, В. О.; Demydov, V. O. (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2021. – Вип. 4. – С. 45-49, 2021)
Проаналізовано зміст і значення матеріальних заохочень як важелів стимулювання праці. Запропоновано науковий підхід до виділення різновидів матеріальних заохочень працівників суду. Визначено, що матеріальні заохочення працівників суду – це система заходів стимулюючого впливу на працівника суду, результатом застосування яких є отримання останнім матеріальних благ у вигляді премії або зміни його трудоправового статусу (дострокове присвоєння рангу державно служби).

The content and significance of material incentives as levers of labor stimulation are analyzed. A scientific approach to the selection of types of material incentives for court employees is proposed. It is determined that material incentives for court employees are a system of incentive measures for a court employee, the application of which results in the latter receiving material benefits in the form of a bonus or a change in his employment status (early assignment of civil service).

Проанализировано содержание и значение материальных поощрений как рычагов стимулирования труда. Предложен научный подход к выделению разновидностей материальных поощрений работников суда. Определено, что материальные поощрения работников суда – это система мер стимулирующего влияния на работника суда, результатом применения которых является получение последним материальных благ посредством премии или изменения его трудоправового статуса (досрочное присвоение ранга государственной службы).
The concept and features of material incentives for court employees
Демидов, В. О. Поняття й особливості матеріального заохочення працівників суду / Демидов В. О. // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2021. – Вип. 4. – С. 45-49. – DOI: https://doi.org/10.32844/2618-1258.2021.4.8.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; матеріальні заохочення; материальные поощрения; material incentives; працівники суду; работники суда; court staff; преміювання; премирование; awarding; трудові правовідносини; трудовые правоотношения; labor legal relations; державні службовці; государственные служащие; government officials