Правові засади залучення перекладача до участі в адміністративному судочинстві України - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; ResearcherID: L-2114-2016; Віталій Пчелін (Правове регулювання суспільних відносин: актуальні проблеми та вимоги сьогодення: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Запоріжжя, 22-23 лип. 2016 р.). – Запоріжжя, 2016. – С. 101-103, 2016)
У доповіді здійснено аналіз правових засад залучення перекладача до участі в адміністративному судочинстві України.

The report analyzes the legal framework for attracting a translator to participate in the administrative proceedings of Ukraine.

В докладе проведен анализ правовых основ привлечения переводчика к участию в административном судопроизводстве Украины.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне судочинство; адміністративний процес; адміністративний суд; перекладач; административное судопроизводство; административный процесс; административный суд; переводчик; administrative proceedings; administrative process; administrative courts; translator