Етапізація процесу розслідування злочинів у сфері службової діяльності - Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Пчеліна Оксана Василівна (Підприємництво, господарство і право. - 2016. - № 3. - С. 167-170, 2016)
У статті проаналізовано наукові підходи до визначення поняття «етап розслідування злочинів» та запропоновано авторське трактування терміну «етап розслідування злочинів у сфері службової діяльності». Наведено позиції науковців стосовно критеріїв поділу процесу розслідування злочинів на окремі етапи. Запропоновано в методиці розслідування злочинів у сфері службової діяльності виді-ляти три етапи розслідування: збір і перевірка первинної інформації про злочини у сфері службової діяльності, початковий, наступний.

The article analyzes the scientific approaches to the definition of "crime investigation stage" and proposes the author's interpretation of the term "investigation stage of crimes in the field of official activity." The positions of scientists on the criteria for dividing the process of crime investigation into separate stages are given. It is proposed in the methodology of investigation of crimes in the field of official activity to distinguish three stages of investigation: collection and verification of primary information about crimes in the field of official activity, initial, next.

В статье проанализированы научные подходы к определению понятия «этап расследования преступлений» и предложено авторское трактовка термина «этап расследования преступлений в сфере служебной деятельности». Приведены позиции ученых относительно критериев разделения процесса расследования преступлений на отдельные этапы. Предложено в методике расследования преступлений в сфере служебной деятельности виде-вать три этапа расследования: сбор и проверка первичной информации о преступлениях в сфере служебной деятельности, начальный, следующий.
Keywords: методика розслідування злочинів; злочини у сфері службової діяльності; методика расследования преступлений; преступления в сфере служебной деятельности; methods of crime investigation; crimes in the sphere of official activity; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика