Межі використання сучасних технологій в освітньому процесі - Волошенюк, О. В.; Volosheniuk, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8978-0645 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 119-121., 2020)
Зроблено висновок, що в сучасних історичних умовах динамізм суспільних відносин накладається на випереджальний розвиток інформаційно-комунікаційних систем, внаслідок чого невід’ємною частиною нашого життя стають такі явища, як дистанційне навчання, електронні університети, вебінари тощо. Використання веб-технологій у навчально-виховному процесі забезпечує подальше підвищення ефективності освіти, дозволяє зробити процес навчання доступнішим та більш інтерактивним, сприяє адаптації молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві. Сделан вывод, что в современных исторических условиях динамизм общественных отношений накладывается на опережающее развитие информационно-коммуникационных систем, в результате чего неотъемлемой частью нашей жизни становятся такие явления, как дистанционное обучение, электронные университеты, вебинары и т.д. Использование веб-технологий в учебно-воспитательном процессе обеспечивает дальнейшее повышение эффективности образования, позволяет сделать процесс обучения более доступным и более интерактивным, способствует адаптации молодого поколения к жизнедеятельности в информационном обществе. It is concluded that in modern historical conditions the dynamism of social relations is superimposed on the advanced development of information and communication systems, as a result of which such phenomena as distance learning, e-universities, webinars, etc. become an integral part of our lives. The use of web technologies in the educational process provides a further increase in the effectiveness of education, makes the learning process more accessible and more interactive, and contributes to the adaptation of the younger generation to life in the information society.
Волошенюк О. В. Межі використання сучасних технологій в освітньому процесі / О. В. Волошенюк // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін. ; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 119-121.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дистанційна освіта; дистанционное образование; distance education; сучасні технології навчання; современные технологии обучения; modern learning technologies; освітня культура; образовательная культура; educational culture; використання веб-технологій; использование веб-технологий; use of web technologies; інтерактивне навчання; интерактивное обучение; interactive learning