Статут територіальної громади як ефективний засіб локальної саморегуляції та самоуправління - Кириченко, Ю. М.; Kyrychenko, Yu. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9125-218X (Держава та регіони. Серія: Право. – 2020. – № 3 (69). – С. 18-22, 2020)
На підставі наукових напрацювань визначено сутність і значення статуту як ефективного засобу саморегуляції та самоуправління відповідної територіальної громади.

Based on scientific developments, the essence and significance of the charter as an effective means of self-regulation and self-government of the respective territorial community are determined.

На основании научных наработок определена сущность и значение устава как эффективного средства саморегуляции и самоуправления соответствующей территориальной общины.
Statute of the territorial community as an effective means of local selfregulation and self-government
Кириченко, Ю. М. Статут територіальної громади як ефективний засіб локальної саморегуляції та самоуправління / Ю. М. Кириченко // Держава та регіони. Серія: Право. – 2020. – № 3 (69). – С. 18-22. - DOI: https://doi.org/10.32840/1813-338X-2020.3.3.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; територіальна громада; территориальная община; local community; статут територіальної громади; устав территориальной общины; charter of the territorial community; місцеве самоврядування; местное самоуправление; local government; локальна саморегуляція; локальная саморегуляция; local self-regulation; нормативний акт; нормативный акт; normative act