Домашнє насильство під час війни: фактори збільшення та особливості звернення постраждалих - Мілорадова, Н. Е.; Miloradovа, N. E.; Natalia Miloradova (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 207-208, 2023)
Розглянуто основні фактори, що сприяють збільшенню домашнього насильства під час війни та проаналізовано причини зниження рівня звернень постраждалих та зафіксованих випадків домашнього насильства під час війни у порівняні з попередніми роками.

The main factors contributing to the increase in domestic violence during war and analyzed the reasons for the decrease in the level of appeals by victims and registered cases of domestic violence during the war in comparison with previous years.

Рассмотрены основные факторы, способствующие увеличению домашнего насилия во время войны и проанализированы причины снижения уровня обращений пострадавших и зафиксированных случаев домашнего насилия во время войны по сравнению с предыдущими годами.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; домашнє насильство; domestic violence; домашнее насилие; постраждалі від домашнього насильства; victims of domestic violence; пострадавшие от домашнего насилия; війна; war; война