Недоліки Закону України «Про Збройні сили України» - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Актуальні проблеми держави та права України в контексті євроінтеграції :зб. матеріалів круглого столу (м. Київ, 14 трав. 2015 р.). – Київ, 2015. – С. 5-6, 2015)
У тезах доповіді визначено окремі колізії, що мають місце у Законі України «Про Збройні сили України».

In the theses of the report, certain collisions are identified that take place in the Law of Ukraine "On the Armed Forces of Ukraine".

В тезисах доклада определены отдельные коллизии, которые имеют место в Законе Украины «О Вооруженных силах Украины».
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Закон України «Про Збройні сили України»; законодавство; колізії; законодательство; Закон Украины «О Вооруженных силах Украины»; коллизии; legislation; Law of Ukraine "On the Armed Forces of Ukraine"; collisions; Збройні Сили України; Вооруженные Силы Украины; Armed Forces of Ukraine