Законодавчі ініціативи з підвищення грошового забезпечення поліцейських в Україні - Безпалько, С. В.; Bezpalko, S. V.; Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; Кріцак, І. В.; Kritsak, I. V.; Іван Кріцак (Верховенство права: доктрина і практика в умовах сучасних світових викликів: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 25 лют. 2022 р.). – Дніпро, 2022. – С. 95-100, 2022)
Розглянуто законопроєкти щодо підвищення грошового забезпечення поліцейських в Україні. Надано пропозиції щодо усунення недоліків в зазначених документах.

Draft laws on increasing the financial support of police officers in Ukraine were considered. Proposals have been made to eliminate deficiencies in the specified documents.

Рассмотрены законопроекты о повышении денежного довольствия полицейских в Украине. Даны предложения по устранению недостатков в указанных документах.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; підвищення грошового забезпечення; грошове забезпечення; поліцейський; полицейский; police officers; monetary support; денежное довольствие; оплата праці