Політичні права іноземців в Україні - Петров, Є. Ю.; Petrov, Ye. Yu. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2011. - Вип. 17. - С. 73-78, 2011)
У статті проаналізовані права іноземців в України в політичній сфері та їх особливості порівняно з політичними правами громадян України. На підставі проведеного дослідження автором визначений обсяг політичних прав іноземців в Україні та їх закріплення в законодавстві України.

The article analyzes rights of foreigners in Ukraine in political sphere and their feature compared with the political rights of citizens of Ukraine. On the basis of the conducted research the author defi ned the volume of the political rights of foreigners in Ukraine and their fastening in the legislation of Ukraine.

В статье проанализированы права иностранцев в Украине в политической сфере и их особенности сравнительно с политическими правами граждан Украины. На основании проведенного исследования автором определен объём политических прав иностранцев в Украине и их закрепление в законодательстве Украины.
Петров, Є. Ю. Політичні права іноземців в Україні / Є. Ю. Петров // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2011. - Вип. 17. - С. 73-78.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Конституція України; права та свободи; іноземці; Конституция Украины; права и свободы; иностранцы; Constitution of Ukraine; rights and freedoms; foreigners; політичні права іноземців; политические права иностранцев; political rights of foreigners