Централізоване та локальне регулювання укладення та розірвання трудового договору - Лукаш, С. С.; Lykash, S. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2957-8052 (Форум права. – 2008. - № 3. – С. 337-342, 2008)
Щодо потреби правового впорядкування інституту трудового договору розглянуті де-які особливості укладення та розірвання трудового договору.

Concerning need of a legal putting in order of institute of the labor contract some features of the conclusion and cancellation of the labor contract are considered.

Относительно потребности правового приведения в порядок института трудового договора рассмотрены некоторые особенности заключения и расторжения трудового договора.
Лукаш, С. С. Централізоване та локальне регулювання укладення та розірвання трудового договору [Електронний ресурс] // Форум права. – 2008. - № 3. – С. 337-342. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-3/08lssrtd.pdf
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; трудовий договір; трудовой договор; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; employment contract