Новації у техніко-криміналістичному забезпеченні розслідування воєнних злочинів - Степанюк, Р. Л.; Stepaniuk, R. L.; Степанюк Руслан (Процесуальні та криміналістичні аспекти розслідування воєнних злочинів: матеріали кругл. столу (м. Одеса, 21 лют. 2024 р.). – Одесса: ОДУВС, 2024. – С. 171-174, 2024)
Розглянуто деякі аспекти спектру криміналістичних інновацій, які дозволяють вирішувати складні завдання з розслідування воєнних злочинів. У сучасних умовах в багатьох галузях криміналістики та судової експертизи впроваджуються нові технічні засоби, методичні підходи, організаційні засади та нормативно-правові аспекти.

Some aspects of the spectrum of forensic innovations that allow solving complex tasks of investigating war crimes are considered. In modern conditions, new technical means, methodological approaches, organizational principles, and legal aspects are introduced in many fields of criminology and forensic examination.

Рассмотрены некоторые аспекты спектра криминалистических инноваций, позволяющие решать сложные задачи по расследованию военных преступлений. В современных условиях во многих сферах криминалистики и судебной экспертизы внедряются новые технические средства, методические подходы, организационные основы и нормативно-правовые аспекты.
Keywords: розслідування воєнних злочинів; техніко-криміналістичне забезпечення; криміналістичні інновації; investigation of war crimes; technical and forensic support; forensic innovations; расследование военных преступлений; технико-криминалистическое обеспечение; криминалистические инновации