Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення в протидії криміногенним впливам засобів масової інформації - Пахнін, М. Л.; Pakhnin, M. L.; Микола Пахнін (Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 70-72, 2022)
Метою даних тез доповіді є намагання виділити заходи протидії криміногенним впливам засобів масової інформації Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

The purpose of these abstracts is to try to identify measures to combat criminogenic influences of the media by the National Council of Ukraine on Television and Radio Broadcasting.

Цель данных тезисов доклада - попытка выделить меры противодействия криминогенным воздействиям средств массовой информации Национальным советом Украины по вопросам телевидения и радиовещания.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення; протидія криміногенним впливам засобів масової інформації; засоби масової інформації; National Council of Ukraine on Television and Radio Broadcasting; counteraction to criminogenic influences of mass media; mass media; Национальный совет Украины по вопросам телевидения и радиовещания; противодействие криминогенным воздействиям средств массовой информации; средства массовой информации