Діяльність регіональних органів внутрішніх справ щодо забезпечення особистих прав і свобод громадянина та людини - Прокопенко, О. Ю.; Prokopenko, O. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5826-7830 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2014. – № 29, ч. 2, т. 3. – С. 173-177, 2014)
У статті, ґрунтуючись на наукових дослідженнях вчених та нормативно-правових актах, проаналізована діяльність регіональних органів внутрішніх справ щодо забезпечення особистих прав і свобод громадянина та людини. За результатами дослідження зроблено висновки.

The article, based on research scientists and regulations, reviewed the activities of regional enforcement bodies to ensure individual rights and freedoms and rights. The study conclusions.

В статье, основываясь на научных исследованиях ученых и нормативно-правовых актах, проанализирована деятельность региональных органов внутренних дел по обеспечению личных прав и свобод гражданина и человека. По результатам исследования сделаны выводы.
Regional activities of the interior of providing personal rights and freedoms and rights of citizens
Прокопенко О.Ю. Діяльність регіональних органів внутрішніх справ щодо забезпечення особистих прав і свобод громадянина та людини / Прокопенко О. Ю. // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. – 2014. – № 29, ч. 2, т. 3. – С. 173-177.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; забезпечення прав і свобод людини; обеспечение прав и свобод человека; guaranteeing human rights and freedoms