Організація розслідування злочину слідчо-оперативною групою - Олішевський, О. В.; Olishevskyi, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1102-0675 (Право і безпека. - 2009. - №4 (31). - С. 123-127., 2009)
Деталізовано дії керівника та членів слідчо-оперативної групи з організації розслідування злочину. Визначено способи та мету організації розслідування злочину слідчо-оперативною групою. Детализированы действия руководителя и членов следственно-оперативной группы по организации расследования преступления. Определены способы и цели организации расследования преступления следственно-оперативной группой. Organizational actions of supervisor and members of investigative and authorized operative group are specified. Methods and goals of crime investigation organization by investigative and authorized operative group are determined
Олішевський, О. В. Організація розслідування злочину слідчо-оперативною групою / О. В. Олішевський // Право і безпека. - 2009. - №4 (31). - С. 123-127.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; організація розслідування; слідчо-оперативні групи; розслідування злочинів; організація роботи слідчого; керівник слідчої групи; організація роботи керівника слідчої групи; организация расследования; следственно-оперативные группы; расследование преступлений; организация работы следователя; руководитель следственной группы; организация работы руководителя следственной группы; organization of investigation; investigative and operational teams; investigation of crimes; organization of work of investigator; investigation team leader; organization of work of the head of the investigation team