Щодо стану матеріально-фінансового забезпечення органів судової влади - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; ResearcherID: L-2114-2016; Віталій Пчелін (Сучасні проблеми адміністративного права та процесу : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 черв. 2017 р.). – Харків, 2017. – С. 163-165, 2017)
У доповіді розглянуто стан матеріально-фінансового забезпечення органів судової влади.

The report reviewed the state of the material and financial support of the judiciary.

В докладе рассмотрено состояние материально-финансового обеспечения органов судебной власти.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; судова влада; матеріальне забезпечення; фінансове забезпечення; матеріально-фінансове забезпечення; судебная власть; материальное обеспечение; финансовое обеспечение; материально-финансовое обеспечение; judicial authority; material and financial support; material support; financial support