Проблеми реалізації антикорупційної політики в діяльності кримінально-виконавчої системи - Денисов, С. Ф.; Denysov, S. F.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1218-0016; Павлов, В. Г.; Pavlov, V. H. (Особливості застосування антикорупційного законодавства: від розслідування до вироку суду : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 жовт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Кримінол. асоц. України ; Громад. спілка «Центр запобігання та протидії корупції» ; Громад. рада при МВС України. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 59-61., 2019)
Автором зазначено, що збільшення кількості антикорупційних органів та одночасне проведення профілактичної роботи серед персоналу, без комплексу організаційно-правових та економічних заходів, спрямованих на забезпечення соціального захисту працівникам кримінально-виконавчої системи, дозволить лише на незначний проміжок часу мінімізувати прояви корупції в пенітенціарній системі.

The author noted that an increase in the number of anti-corruption bodies and the simultaneous implementation of preventive work among the staff, without a set of organizational, legal and economic measures aimed at providing social protection to employees of the penitentiary system, will only minimize the manifestations of

Автором отмечено, что увеличение количества антикоррупционных органов и одновременное проведение профилактической работы среди персонала, без комплекса организационно-правовых и экономических мероприятий, направленных на обеспечение социальной защиты работникам уголовно-исполнительной системы, позволит лишь на незначительный промежуток времени минимизировать проявления коррупции в пенитенциарной системе.
Денисов, С. Ф. Проблеми реалізації антикорупційної політики в діяльності кримінально-виконавчої системи / С. Ф. Денисов, В. Г. Павлов // Особливості застосування антикорупційного законодавства: від розслідування до вироку суду : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 жовт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Кримінол. асоц. України ; Громад. спілка «Центр запобігання та протидії корупції» ; Громад. рада при МВС України. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 59-61.
Keywords: Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; коррупция; corruption; антикорупційна політика; антикоррупционная политика; anti-corruption policy; боротьба з корупцією; борьба с коррупцией; fight against corruption; кримінально-виконавча система; уголовно-исполнительная система; penitentiary system; корупційні правопорушення; коррупционные правонарушения; corruption offenses; сфера виконання покарань; сфера исполнения наказаний; penal sphere; пенітенціарні заклади; пенитенциарные заведения; penitentiaries; корупційні діяння; коррупционные деяния; acts of corruption; пенітенціарна система; пенитенциарная система; penitentiary system