Попередження підрозділами ювенальної превенції злочинів, пов’язаних з обігом порнографічних предметів - Грабазій, І. А.; Hrabazii, I. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5563-2361 (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 82-84., 2019)
Розглянуто повноваження підрозділів ювенальної превенції Національної поліції України щодо попередження злочинів, пов’язаних з обігом порнографічних предметів за участю неповнолітніх. А також припинення злочинів, пов’язаних з обігом порнографічних предметів зокрема за участю неповнолітніх. Запропоновані дії, які дозволять знизити рівень розвитку обігу порнографічних предметів у суспільстві.

The authority of the juvenile prevention units of the National Police of Ukraine to prevent crimes related to the circulation of pornographic objects involving minors was considered. As well as the cessation of crimes related to the circulation of pornographic objects, in particular, involving minors. Proposed actions that will reduce the level of development of circulation of pornographic objects in society.

Рассмотрены полномочия подразделений ювенальной превенции Национальной полиции Украины по предупреждению преступлений, связанных с оборотом порнографических предметов с участием несовершеннолетних. А также прекращение преступлений, связанных с оборотом порнографических предметов, в частности, с участием несовершеннолетних. Предложены действия, позволяющие снизить уровень развития оборота порнографических предметов в обществе.
Грабазій, І. А. Попередження підрозділами ювенальної превенції злочинів, пов’язаних з обігом порнографічних предметів / Іван Андрійович Грабазій // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 82-84.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; попередження злочинів; предупреждение преступлений; crime prevention; підрозділи ювенальної превенції; units of juvenile prevention; подразделения ювенальной превенции; обіг порнографічних предметів; circulation of pornographic items; оборот порнографических предметов; неповнолітні; minors; juvenile