Діяльність слідчого щодо запобігання злочинам проти трудових прав громадян - Давидов, С. В.; Davydov, S. V. (Право і безпека. - 2011. - № 1 (38). - С. 152-155, 2011)
Розглянуто проблемні питання діяльності слідчого щодо запобігання злочинам проти трудових прав громадян. Окреслено основні напрямки діяльності слідчого щодо запобігання злочинам проти трудових прав.

Problem questions of the prevention of crimes against the labor rights of the citizens are viewed. The basic lines of activity of the investigator’s activity in the sphere of prevention of crimes against the labor rights are outlined.

Рассмотрены проблемные вопросы деятельности следователя по предупреждению преступлений против трудовых прав граждан. Очерчены основные направления деятельности следователя по предотвращению преступлений против трудовых прав.
Activity of the investigator’s in the sphere of the prevention of crimes against the labor rights of the citizens
Деятельность следователя по предупреждению преступлений против трудовых прав граждан
Keywords: слідчий; investigator; следователь; злочини проти трудових прав громадян; crimes against labor rights of citizens; преступления против трудовых прав граждан; запобігання злочинам; crime prevention; предотвращение преступлений; профілактична діяльність; preventive activity; профилактическая деятельность