Суб’єкти публічного адміністрування в органах Національної поліції - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Публічне управління ХХІ століття: світові практики та національні перспективи: зб. тез ХVІІІ Міжнар. наук. конгресу, 26 квіт. 2018 р. – Харків: Вид-во ХарРІ НАДУ «Магістр», 2018. – С 33-37, 2018)
Розглянуто види та систему повноважень суб’єктів публічного адміністрування в органах Національної поліції України.

The kinds and the system of powers of subjects of public management in the bodies of the National Police of Ukraine are considered.

Рассмотрены виды и система полномочий субъектов публичного администрирования в органах Национальной полиции Украины.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; публічне адміністрування; публичное администрирование; public management; subject of public management; суб’єкт публічного адміністрування; субъект публичного администрирования