Становлення і розвиток здійснення громадського впливу на виправлення та ресоціалізацію засуджених - Турчина, О. С.; Turchyna, O. S. (Право і суспільство. - 2016. - № 5, ч. 1. - С. 153-157, 2016)
Проаналізовано становлення і розвиток здійснення громадського впливу на виправлення та ресоціалізацію засуджених. Розглянуто форми, в яких в різні історичні періоди здійснювався вплив громадськості на виправлення та ресоціалізацію засуджених.

The formation and development of public influence on the correction and resocialization of convicts is analyzed. The forms in which the influence of the public on the correction and resocialization of convicts was carried out in different historical periods are considered.

Проанализировано становление и развитие общественного влияния на исправление и ресоциализацию осужденных. Рассмотрены формы, в которых в разные исторические периоды оказывалось влияние общественности на исправление и ресоциализацию осужденных.
Турчина, О. С. Становлення і розвиток здійснення громадського впливу на виправлення та ресоціалізацію засуджених / Турчина О. С. // Право і суспільство. - 2016. - № 5, ч. 1. - С. 153-157.
Keywords: Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; громадський вплив; public influence; общественное влияние; ресоціалізація засуджених; resocialization of convicts; ресоциализация осужденных; історичний аспект; historical aspect; исторический аспект; патронаж; patronage; виправлення; correction; исправление; товариство