Обмежувальні заходи кримінально-правового характеру: окремі міркування з приводу норматвиної визначеності причинно-факторного комплексу їх здійснення та загальних засад застосування - Ященко, А. М.; Yashchenko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3956-3487 (Вісник Кримінологічної асоціації України. – 2022. – № 1 (26). – С. 24-31, 2022)
Стаття присвячена дослідженню причинно-факторного комплексу здійснення обмежувальних заходів кримінального правового характеру та загальних засад їх застосування та вироблення на цій підставі власних узагальнюючих висновків, спрямованих на подальший розвиток наукового уявлення про передумови та підстави їх здійснення та вдосконалення практики правозастосовного втілення через дотримання окремих правил або критеріїв.

The article is devoted to the study of the causal complex of restrictive measures of criminal law and general principles of their application and development on this basis of their own generalized conclusions aimed at further development of scientific understanding of the prerequisites and grounds for their implementation and improvement of law enforcement practice through compliance with certain rules or criteria.

Статья посвящена исследованию причинно-факторного комплекса осуществления ограничительных мер уголовного правового характера и общих начал их применения и выработке на этом основании собственных обобщающих выводов, направленных на дальнейшее развитие научного представления о предпосылках и основаниях их осуществления и совершенствования практики правоприменительного воплощения через соблюдение отдельных правил или критериев.
Ященко, А. М. Обмежувальні заходи кримінально-правового характеру: окремі міркування з приводу норматвиної визначеності причинно-факторного комплексу їх здійснення та загальних засад застосування / Андрій Миколайович Ященко // Вісник Кримінологічної асоціації України. – 2022. – № 1 (26). – С. 24-31.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; обмежувальні заходи; домашнє насильство; кривдник; потерпілий від домашнього насильства; інтереси потерпілого; ограничительные меры; домашнее насилие; обидчик; потерпевший от домашнего насилия; интересы потерпевшего