Проблеми побудови бюджетного законодавства України - Коробцова, Д. В.; Korobtsova, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4753-7433 (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2015. – Вип. 17, т. 1. – С. 127-130, 2015)
Визначено поняття «бюджетне законодавство», проаналізовано його складові та обґрунтувано доцільність систематизації з врахуванням сучасних факторів впливу на його побудову.

The article is devoted to the definition of “budget law” analysis of its components and the rationale for considering systematization of modern impacts in its construction.

Определено понятие «бюджетное законодательство», проанализированы его составляющие и обоснована целесообразность систематизации с учетом современных факторов влияния на его построение.
Problems of budget legislation Ukraine
Проблемы построения бюджетного законодательства Украины
Коробцова, Д. В. Проблеми побудови бюджетного законодавства України / Коробцова Д. В. // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2015. – Вип. 17, т. 1. – С. 127-130.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; бюджетне законодавство; budget legislation; бюджетное законодательство; нормативно-правовий акт; legal act; нормативно-правовой акт; бюджетні відносини; budgetary relations; бюджетные отношения; бюджетний процес; budget process; бюджетный процесс