Форми та методи адміністративної діяльності ОВС з охорони прав дитини - Румянцева-Козовник, А. В.; Rumiantseva-Kozovnyk, A. V. (Європейські перспективи. – 2014. – № 3. – С. 116-122, 2014)
Розглянуто окремі форми та методи адміністративної діяльності органів внутрішніх справ України. Виокремлено особливості методів їх діяльності щодо охорони прав та свобод неповнолітніх та необхідність комплексного застосування методів переконання та примусу.

The individual forms and methods of administrative activity of the internal Affairs bodies of Ukraine. Highlighted features of the methods of their work for the protection of the rights and freedoms of minors and the need for a comprehensive application of the methods of persuasion and coercion.

Рассмотрены отдельные формы и методы административной деятельности органов внутренних дел Украины. Выделены особенности методов их деятельности по охране прав и свобод несовершеннолетних и необходимость комплексного применения методов убеждения и принуждения.
Румянцева-Козовник, А. В. Форми та методи адміністративної діяльності ОВС з охорони прав дитини / А. В. Румянцева-Козовник // Європейські перспективи. – 2014. – № 3. – С. 116-122.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; охорона прав дитини; охрана прав ребенка; protection of children's rights; адміністративна діяльність; административная деятельность; administrative activities; методи адміністративної діяльності; методы административной деятельности; methods of administrative activity; неповнолітні; несовершеннолетние; minors