Щодо системи державних органів, які здійснюють ведення природоресурсних кадастрів (адміністративно-правовий аспект) - Сидорчук, О. І. (Право і безпека.- 2009. - № 5 (32). С. 56 - 60, 2009)
Досліджено правовий статус держаних органів, які здійснюють ведення природоресурсних кадастрів. На підставі аналізу наукових точок зору та відповідних нормативно-правових актів розроблено авторське бачення системи держаних органів, які здійснюють ведення природоресурсних кадастрів, та розкрито їх основні повноваження. Исследован правовой статус государственных органов, которые осуществляют ведение природоресурсных кадастров. На основе анализа научных точек зрения и соответствующих нормативно-правовых актов разработано авторское видение системы государственных органов, которые осуществляют ведение природоресурсных кадастров, и раскрыты их основные полномочия. Legal status of state agencies realizing conduction of natural cadastre is researched. Author’s view of state agencies’ system realizing conduction of natural cadastre is elaborated and their main authorities are disclosed on the basis of scientific opinions’ analysis and appropriate normative and legal acts.
Сидорчук, О. І. Щодо системи державних органів, які здійснюють ведення природоресурсних кадастрів (адміністративно-правовий аспект) / О.І. Сидорчук // Право і безпека. - 2009. - № 5 (32). - С. 56-60.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; державні органи; государственные органы; government agencies; правовий статус; legal status; правовой статус; природоресурсні кадастри; природоресурсные кадастры; natural resources inventories; повноваження; powers; полномочия; нормативно-правові акти; нормативно-правовые акты