Ensuring mechanism of guarantee - Bilyk, M.; Білик, М.; Vasylenko, M.; Василенко, М.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2992-6646 (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції (18-19 травня 2018 року, м. Суми). – Суми, 2018. – С. 32-35., 2018)
The work examines the issue of legal nature, essential features guarantee, determination of its place in the system of means of securing obligations. The modern concept of guarantee is analyzed. The grounds for the emergence and termination of guarantee relations, the specifics of the legal entity, which leads to the emergence of these relations, are characterized.

У роботі досліджено питання правової природи, сутнісних ознак гарантії, визначення її місця у системі засобів забезпечення зобов’язань. Проаналізовано сучасну концепцію гарантії. Охарактеризовано підстави виникнення та припинення гарантійних правовідносин, специфіка юридичної сукупності, що тягне виникнення цих відносин.

В работе исследованы вопросы правовой природы, сущностных признаков гарантии, определение ее места в системе средств обеспечения обязательств. Проанализирована современная концепция гарантии. Охарактеризованы основания возникновения и прекращения гарантийных правоотношений, специфика юридической совокупности, что влечет за собой возникновение этих отношений.
Bilyk, M. Ensuring mechanism of guarantee / Maryna Bilyk, Maryna Vasylenko // Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції (18-19 травня 2018 року, м. Суми) / Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2018. – С. 32-35.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; guarantee; гарантія; гарантия; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Україна. Ukraine. Украина; забезпечення зобов’язань; securing obligations; обеспечение обязательств