Суб’єкти здійснення державного контролю та нагляду у сфері торговельної діяльності України - Гончаренко, І. Б.; Goncharenko, I. B.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0745-6081 (Форум права. – 2011. – № 3. – С. 157– 162, 2011)
Виконано огляд суб’єктів, що здійснюють державний контроль та нагляд у торговельній сфері України. В найбільш узагальненому вигляді зазначені повноваження деяких загальних та спеціальних органів державного контролю та нагляду у досліджуваній сфері.

The article is devoted the review of subjects which carry out state control and supervision in the field of point-of-sale activity of Ukraine. In the most generalized kind plenary powers of some general and special organs of state control and supervision are indicated in the probed sphere.

Выполнен обзор субъектов, которые осуществляют государственный контроль и надзор в сфере торговой деятельности Украины. В наиболее обобщенном виде указаны полномочия некоторых общих и специальных органов государственного контроля и надзора в исследуемой сфере.
Subjects of Implementation of the State Control and Supervision in an Orb of Trading Activity of Ukraine
Субъекты осуществления государственного контроля и надзора в сфере торговой деятельности Украины
Гончаренко, І. Б. Суб’єкти здійснення державного контролю та нагляду у сфері торговельної діяльності України [Електронний ресурс] / І. Б. Гончаренко // Форум права. – 2011. – № 3. – С. 157– 162. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2011-3/11gibtdu.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб'єкти; державний контроль; державний нагляд; торговельна діяльність; повноваження; субъекты; государственный контроль; государственный надзор; торговая деятельность; полномочия; state control; state supervision; trade activity