Про деякі елементи допиту свідків примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань - Зозуля, Є. В.; Zozulya, E. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1444-0408 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 190-191., 2019)
Автором статті розглянуті найбільш поширені ситуації, які мають місце під час допиту свідків. Підкреслена необхідність детального вивчення питання допиту свідків під час розслідування примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань.

The author of the article considered the most common situations that occur during the interrogation of witnesses. The necessity of a detailed study of the issue of interrogation of witnesses in the investigation of coercion to fulfill or non-fulfillment of civil obligations is emphasized.

Автором статьи рассмотрены наиболее распространенные ситуации, происходящие во время допроса свидетелей. Подчеркнута необходимость детального изучения вопроса допроса свидетелей при расследовании принуждения к исполнению или неисполнению гражданско-правовых обязательств.
Зозуля, Є. В. Про деякі елементи допиту свідків примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань / Є. В. Зозуля // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 190-191.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; допит свідків; допрос свидетелей; interrogation of witnesses; показання свідків; свидетельские показания; witness's testimonies; цивільно-правові зобов’язання; гражданско-правовые обязательства; civil law obligations; правдиві свідчення; правдивые свидетельства; true testimonies; виконання цивільно-правових зобов’язань; выполнение гражданско-правовых обязательств; fulfillment of civil obligations; невиконання цивільно-правових зобов’язань; невыполнение гражданско-правовых обязательств; non-fulfillment of civil obligations