Деякі питання зниження токсичності і забезпечення безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті - Шаша, І. К.; Shasha, I. K. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 72 - 75, 2003)
Досліджуються питання зниження токсичності і забезпечення безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті в Україні і досвід зарубіжних країн. Исследуются вопросы снижения токсичности и обеспечения безопасности дорожного движения на автомобильном транспорте в Украине и опыт зарубежных стран. The issues of reducing toxicity and ensuring road safety in road transport in Ukraine and the experience of foreign countries are studied.
Шаша, І. К. Деякі питання зниження токсичності і забезпечення безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті / І. К. Шаша // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 72 - 75
Keywords: транспортна екологія; транспортная экология; дорожній рух; дорожное движение; автомобільний транспорт; автомобильный транспорт; ДАІ; ГАИ; безпека дорожнього руху; безопасность дорожного движения; забруднення навколишнього середовища; загрязнение окружающей среды; токстчність; токсичность