Особливості планування діяльності дільничих інспекторів міліції - Бродовський, В. В.; Brodovskyi, V. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 36. - С. 276-283, 2007)
Досліджено особливості планування діяльності дільничих інспекторів міліції. Проаналізовано види планування діяльності. Исследованы особенности планирования деятельности участковых инспекторов милиции. Проанализированы виды планирования деятельности. The peculiarities of planning the activities of district police inspectors are investigated. The types of activity planning are analyzed.
Бродовський, В. В. Особливості планування діяльності дільничих інспекторів міліції / В. В. Бродовський // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 36. – С. 276-283.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; діяльність; activity; деятельность; дільничний інспектор; участковый инспектор; district inspector; міліція; police; милиция