Комерційна і соціальна реклама під час війни - Лук'янихіна, О. А.; Lukianykhina, O. A. (Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 19-20 трав. 2023 р.). – Суми, 2023. – С. 261-263, 2023)
Досліджено стан рекламного медіа ринку України. Визначено причини зниження показників існування комерційної та соціальна реклама під час війни.

The state of the advertising media market of Ukraine was studied. The reasons for the decrease in the indicators of the existence of commercial and social advertising during the war are determined.

Исследовано состояние рекламного медиа рынка Украины. Определены причины снижения показателей существования коммерческой и социальной рекламы во время войны.
Keywords: умови воєнного стану; Україна; війна; комерційна реклама; соціальна реклама; реклама; Ukraine; advertising; war; Украина; война