Удосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення НПУ в умовах воєнного стану - Медведєв, В. Ю.; Medvediev, V. Yu. (Застосування інформаційних технологій у правоохоронній діяльності: матеріали Круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2023 р.). – Харків: ХНУВС, 2023. – С. 119-122, 2023)
Визначено, що вирішення службових завдань Національною поліцією України неможливе без здійснення допоміжних видів діяльності. Одним з таких видів діяльності є інформаційно-аналітичне забезпечення. Удосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення передбачає розробку правового регулювання та формування уніфікованої методології здійснення інформаційно-аналітичної діяльності в умовах воєнного стану.

It was determined that the National Police of Ukraine cannot solve official tasks without the implementation of auxiliary activities. One of these types of activity is information and analytical support. The improvement of information and analytical support involves the development of legal regulation and the formation of a unified methodology for the implementation of information and analytical activities in the conditions of martial law.

Установлено, что решение служебных задач Национальной полицией Украины невозможно без осуществления вспомогательных видов деятельности. Одним из таких видов деятельности есть информационно-аналитическое обеспечение. Усовершенствование информационно-аналитического обеспечения предполагает разработку правового регулирования и формирование унифицированной методологии осуществления информационно-аналитической деятельности в условиях военного положения.
Keywords: Національна поліція України; National Police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; інформаційно-аналітичне забезпечення; information and analytical support; информационно-аналитическое обеспечение; воєнний стан; martial law; военное положение