Факторна система забезпечення системи формування прибутку підприємства - Демченко, В.; Demchenko, V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 187-190, 2023)
Підкреслено, що прибуток підприємства може бути досягнутий різними способами, включаючи оптимізацію виробництва, зниження витрат, підвищення цін на продукцію та послуги, вдосконалення маркетингових стратегій та залучення нових клієнтів. Крім того, важливо ретельно відстежувати фінансову діяльність підприємства та вчасно реагувати на зміни в економічному середовищі.

It is emphasized that the company's profit can be achieved in various ways, including production optimization, cost reduction, increasing prices for products and services, improving marketing strategies and attracting new customers. In addition, it is important to carefully monitor the financial activities of the enterprise and respond in time to changes in the economic environment.

Подчеркнуто, что прибыль предприятия может быть достигнута разными способами, включая оптимизацию производства, снижение издержек, повышение цен на продукцию и услуги, усовершенствование маркетинговых стратегий и привлечение новых клиентов. Кроме того, важно тщательно отслеживать финансовую деятельность предприятия и своевременно реагировать на изменения в экономической среде.
Keywords: підприємство; enterprise; предприятие; прибуток підприємств; profit of enterprises; прибыль предприятий; фактори зростання прибутку; profit growth factors; факторы роста прибыли