Необхідність у доведенні невинуватості під час кримінального провадження - Шульженко, А. В.; Shulzhenko, A. V. (Право і суспільство. - 2018. - № 3, ч. 2. - С. 241-246, 2018)
Проаналізовано поняття «невинуватість», а також проблеми пов ’язані з процесом доведення невинуватості під час кримінального провадження.

The concept of "innocence" is analyzed, as well as problems related to the process of proving innocence during criminal proceedings.

Проанализировано понятие «невиновность», а также проблемы, связанные с процессом доказывания невиновности во время уголовного производства.
Keywords: кримінальне провадження; criminal proceedings; уголовное производство; алібі; alibi; алиби; вина; fault; невинуватість; innocence; невиновность; презумпція невинуватості; presumption of innocence; презумпция невиновности