Логістична система управління витратами підприємства - Харченко, М. В.; Kharchenko , М. В. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 872-874, 2023)
Наголошено, що поєднання і розвиток методів управління витратами може скласти ту перспективну платформу, яка утворює «ядро» ключової компетенції для зниження витрат на взаємодію в інтегрованій логістичній мережі.

It is emphasized that the combination and development of cost management methods can to compile the promising platform that forms the "core" of the key competence to reduce interaction costs in an integrated logistics network.

Отмечено, что сочетание и развитие методов управления затратами может составить ту перспективную платформу, которая образует «ядро» ключевой компетенции для понижения издержек на взаимодействие в интегрированной логистической сети.
Keywords: логістична система; logistics system; логистическая система; оптимізація; optimization; оптимизация; методи управління витратами; cost management methods; методы управления затратами