Правове регулювання експертизи проектів в будівництві - Кроленко, Д. Ю.; Krolenko , D. Yu. (Європейські перспективи. - 2017. - № 2. - С. 96-99, 2017)
У статті досліджено сутність таких категорій, як проект, експерт, експертиза, визначені обов’язки експерта та розглянуто порядок проведення експертиз та можливість оскарження їх результатів.

In the article the content of the categories such as project, expert, expertise were researched, expert’s liabilities were identifi ed and the order of expertise and the opportunity of its appeal were considered.

В статье исследована суть таких категорий как проект, эксперт, экспертиза, определены обязательства эксперта и рассмотрен порядок проведения экспертиз и возможность обжалования их результатов.
Keywords: проєкт; project; проект; експертиза; expertise; экспертиза; експертиза проектів будівництва; examination of construction projects; экспертиза проектов строительства; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование