Правові підстави взаємодії прокуратури із суб’єктами публічної адміністрації - Кравцов, В. І.; Kravtsov, V. I. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.). – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 108-110., 2019)
Зазначено, що здійснене дослідження правових підстав взаємодії прокуратури та суб’єктів публічної адміністрації у сфері побутових послуг дає змогу визнати, що особливістю вказаних суб’єктів публічної адміністрації є те, що законодавець поряд з іншими завданнями наділив указаних суб’єктів спеціальною галузевою компетенцію у сфері побутових послуг, що відрізняє їх від інших органів публічної влади.

It is noted that the study of the legal grounds for the interaction between the prosecutor's office and the subjects of public administration in the field of personal services allows us to recognize that the peculiarity of these subjects of public administration is that the legislator, along with other tasks, endowed these subjects with special sectoral competence in the field of domestic services, which distinguishes them from others. public authorities.

Отмечено, что исследование правовых оснований взаимодействия прокуратуры и субъектов публичной администрации в сфере бытовых услуг позволяет признать, что особенностью указанных субъектов публичной администрации является то, что законодатель наряду с другими задачами наделил указанных субъектов специальной отраслевой компетенцию в сфере бытовых услуг, что отличает их от других органов публичной власти.
Кравцов, В. І. Правові підстави взаємодії прокуратури із суб’єктами публічної адміністрації / В. І. Кравцов // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європейського Союзу. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 108-110.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; прокуратура; prosecutor's office; суб’єкти публічної адміністраці; субъекты публичной администрации; subjects of public administration; публічне управління; публичное управление; public administration; місцеві державні адміністрації; местные государственные администрации; local government administrations; органи місцевого самоврядування; органы местного самоуправления; local authorities; прокурорський нaгляд; прокурорский надзор; prosecutor supervision; сфера побутових послуг; сфера бытовых услуг; household services