Рецепція римського права у законодавстві України (на прикладі тріади прав власності) - Зібарєва, К. Ю.; Zibarieva, K. Yu.; Калєніченко, Л. І.; Kalenichenko, L. I.; Калєніченко Лідія Іванівна (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 100-101, 2016)
Докладно розглянуто сутність рецепцію римського права у законодавстві України.

The essence of the reception of Roman law in the legislation of Ukraine is considered in detail.

Подробно рассмотрена сущность рецепции римского права в законодательстве Украины.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Держава і право. State and Law. Государство и право; рецепція римського права; рецепция римского права; reception of Roman law; римське право; Roman law; право власності; право собственности; property rights