Щодо питання про деякі специфічні ознаки договірної форми врегулювання відносин «обмін нотами» - Маркова, О. О.; Markova, O. O. (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер.: Юриспруденція. - 2014. - № 7. - С. 241-244, 2014)
У статті досліджується та аналізується така договірна форма врегулювання відносин як обмін нотами на предмет ознак, які дозволяють виявити її особливості порівняно з іншими формами врегулювання відносин.

In the article such contractual form of settlement of relations is investigated and analyzed as exchange notes for the purpose signs, that allow to educe her features by comparison to other forms of settlement of relations.

В статье исследуется и анализируется такая договорная форма урегулирования отношений как обмен нотами на предмет признаков, которые позволяют выявить ее особенности сравнительно с другими формами урегулирования отношений.
In relation to a question about the specific signs of contractual forms of settlement of relations there is a «exchange notes»
К вопросу о специфических признаках договорной формы урегулирования отношений «обмен нотами»
Keywords: обмін нотами; нота; ознаки; форма врегулювання відносин; договірна форма; exchange note; signs; form of settlement of relations; notes; contractual form; обмен нотами; признаки; форма урегулирования отношений; договорная форма