Погляди вчених на ціннісно-орієнтаційну спрямованість керівників органів внутрішніх справ, судів і прокуратури - Александров, Ю. В.; Aleksandrov, Y. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5871-8344 (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 11-13, 2016)
Проаналізовано погляди вчених на ціннісно-орієнтаційну спрямованість керівників правоохоронної системи.

Analyzed the views of scientists on the value-orientation of the leaders of the law enforcement system.

Проанализированы взгляды ученых на ценностно-ориентационную направленность руководителей правоохранительной системы.
Александров, Ю. В. Погляди вчених на ціннісно-орієнтаційну спрямованість керівників органів внутрішніх справ, судів і прокуратури / Ю. В. Александров // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 11-13
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; правоохоронна система; управління; особистість керівника; law enforcement system; management; managers; manager's personality; правоохранительная система; управление; руководители; личность руководителя; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации