Ювенальна превенція в системі забезпечення безпеки суспільства - Джагупов, Г. В.; Dzhahupov, H. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4443-9114 (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 98-99., 2019)
Стаття присвячена діяльності Управління ювенальної превенції Національної поліції України.

The article is devoted to the activities of the Department of Juvenile Prevention of the National Police of Ukraine.

Статья посвящена деятельности Управления ювенальной превенции Национальной полиции Украины.
Джагупов, Г. В. Ювенальна превенція в системі забезпечення безпеки суспільства / Григорій Володимирович Джагупов // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 98-99.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; ювенальна превенція; juvenile prevention; ювенальная превенция; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; поліція; полиция; police