Інструментальний підхід до правового регулювання відносин у сфері спорту - Тіхонова, М. А.; Tikhonova, M. A.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4836-5928 (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р). – Харків, 2016. – С. 334-335, 2016)
Розкрито сутність інструментального підходу до правового регулювання відносин у сфері спорту.

The essence of the instrumental approach to the legal regulation of relations in the field of sports is revealed.

Раскрыта сущность инструментального подхода к правовому регулированию отношений в сфере спорта.
Тіхонова, М. А. Інструментальний підхід до правового регулювання відносин у сфері спорту / Тіхонова М. А. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 334-335.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; спорт; правове регулювання; інструментальний підхід; sports; legal regulation; instrumental approach; правовое регулирование; инструментальный подход