Актуальні питання відповідальності за домашнє насильство в умовах війни - Ананко, І. Ю.; Ananko, I. Yu. (Українська і польська молодь: спільне майбутнє – безпечна Європа: матеріали міжнар. молодіж. кругл. столу (м. Харків, 28 листоп. 2024 р.). – Харків: ХНУВС, 2024. – С. 8-10, 2024)
Визначено чинники низького рівня звернення до правоохоронних органів та громадських організацій з приводу домашнього насильства. Наведено статистику звернень громадян щодо домашнього насильства за 2024 рік в Україні.

The factors behind the low level of complaints to law enforcement agencies and public organizations regarding domestic violence are identified. Statistics on complaints from citizens regarding domestic violence for 2024 in Ukraine are provided.

Определены факторы низкого уровня обращения в правоохранительные органы и общественные организации по поводу домашнего насилия. Приведена статистика обращений граждан по домашнему насилию за 2024 год в Украине.
Keywords: Україна; кримінологія; домашнє насильство; статистика; війна; Ukraine; domestic violence; statistics; war; умови воєнного стану