Завдання адміністративно-юрисдикційної діяльності Національної поліції України - Ващенко, С. С.; Vashchenko, S. S.; Світлана Ващенко (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 73-75, 2020)
Зроблено аналіз адміністративно-юрисдикційної діяльності поліції та її завдань. Запропоновано доповнити Кодекс про адміністративні правопорушення завданнями з відновлення порушених прав та свобод громадян, інтересів держави, інших суб’єктів, уточнити завдання проваджень за скаргами громадян тощо

An analysis of the administrative and jurisdictional activities of the police and its tasks. It is proposed to supplement the Code of Administrative Offenses with tasks to restore violated rights and freedoms of citizens, the interests of the state and other entities, to clarify the tasks of proceedings on citizens' complaints, etc.

Сделан анализ административно-юрисдикционной деятельности полиции и ее задач. Предложено дополнить Кодекс об административных правонарушениях задачами по восстановлению нарушенных прав и свобод граждан, интересов государства, других субъектов, уточнить задачи производств по жалобам граждан и т.п.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Національна поліція; адміністративно-юрисдикційна діяльність; адміністративно-юрисдикційні провадження; завдання поліції; National police; administrative and jurisdictional activities; administrative and jurisdictional proceedings; police tasks; Национальная полиция; административно-юрисдикционная деятельность; административно-юрисдикционные производства; задачи полиции