Волонтерська діяльність як метод організації національно-патріотичного виховання молоді - Цвєткова, М. А.; Tsvietkova, M. A. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 661-663, 2025)
Зазначено, що організовуючи в закладах вищої освіти роботу з національно-патріотичного виховання, слід ураховувати різні його методи та напрями роботи. Одним із ефективних методів організації національно-патріотичного виховання є волонтерська діяльність.

It is noted that when organizing work on national-patriotic education in higher education institutions, it is necessary to take into account its various methods and areas of work. One of the effective methods of organizing national-patriotic education is volunteering.
Keywords: заклади вищої освіти; волонтерська діяльність; національно-патріотичне виховання; higher education institutions; volunteer activities; national and patriotic education