Сутність та зміст правоохоронної функції держави - Коробцова, Д. В.; Korobtsova, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4753-7433 (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 144-150, 2016)
У тезах доповіді сконцентровано увагу на тому, що права людини набувають особливої актуальності та значення в процесі зростання ролі громадянського суспільства, що є основною сутністю та змістом правоохоронної функції держави.

In the theses of the report, attention is focused on the fact that human rights acquire special relevance and importance in the process of the growth of the role of civil society, which is the main essence and content of the law enforcement function of the state.

В тезисах доклада сконцентрировано внимание на том, что права человека приобретают особую актуальность и значение в процессе роста роли гражданского общества, что является основной сущностью и содержанием правоохранительной функции государства.
Коробцова, Д. В. Сутність та зміст правоохоронної функції держави / Коробцова Д. В. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 144-150.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; правоохоронна функція держави; правоохранительная функция государства; law enforcement function of the state; забезпечення прав людини