Завдання науки фінансового права в умовах розвитку господарських відносин в Україні - Гетманець, О. П.; Hetmanets, O. P.; Гетманець Ольга Петрівна (Форум Права. – 2020. – № 1 (60). – С. 6-12, 2020)
Метою роботи є визначення на підставі аналізу сучасних реалій у фінансових відносинах актуального критерію систематизації складових науки фінансового права та оновлення завдань її подальшого розвитку.

The aim of the work is to determine, based on an analysis of modern realities in financial relations, the current criterion for systematizing the components of the science of financial law and updating the tasks of further development.

Целью работы является определение на основе анализа современных реалий в финансовых отношениях актуального критерия систематизации составляющих науки финансового права и обновления задач дальнейшего развития.
Tasks of financial law science in terms of the development of economic relations in Ukraine
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фінансова система; фінансово-правова наука; інститути фінансового права; финансовая система; финансово-правовая наука; институты финансового права; financial system; financial and legal science; institutions of financial law