Національна безпека України в умовах воєнного стану: виклики та реалії сьогодення - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Кафедра теорії та історії держави і права факультету № 1; Кафедра конституційного і міжнародного права факультету № 4 (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Надано збірник матеріалів круглого столу "Національна безпека України в умовах воєнного стану: виклики та реалії сьогодення".

The collection of materials of the round table "National security of Ukraine under martial law: challenges and realities of today" was provided.

Представлен сборник материалов круглого стола "Национальная безопасность Украины в условиях военного положения: вызовы и реалии сегодняшнего дня".
Keywords: Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна; національна безпека; умови воєнного стану; Ukraine; national security; martial law conditions; Украина; национальная безопасность; условия военного положения