Спеціальні вимоги до кандидатур на посади керівників органів виконавчої влади - Сухомлин, Ю. В.; Sukhomlyn, Yu. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 292-296, 2005)
Розглянуто специфіку державної служби як професійної діяльності, спрямованої на реалізацію функцій держави, забезпечення виконання повноважень державних органів. Визначено, що припускається наявність особливих умов праці, що, в свою чергу, дає підстави для встановлення особливостей у правовому регулюванні трудових відносин державних службовців. Рассмотрена специфика государственной службы как профессиональной деятельности, направленной на реализацию функций государства, обеспечения исполнения полномочий государственных органов. Определено, что допускается наличие особых условий труда, что, в свою очередь, дает основания для установления особенностей в правовом регулировании трудовых отношений государственных служащих. The specifics of public service as a professional activity aimed at the implementation of the functions of the state, ensuring the fulfillment of the powers of state bodies is considered. It is determined that the existence of special working conditions is allowed, which, in turn, provides grounds for establishing particularities in the legal regulation of labor relations of public servants.
Сухомлин, Ю. В. Спеціальні вимоги до кандидатур на посади керівників органів виконавчої влади / Ю. В. Сухомлин // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 292-296
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державні службовці; государственные служащие; civil servants; державна служба; государственная служба; public service; прийняття на державну службу; принятие на государственную службу; вимоги до кандидатур; требования к кандидатурам; керівники органів виконавчої влади; руководители органов исполнительной власти