Адміністративна відповідальність за порушення вимог фінансового контролю - Лученцов, Г. В.; Luchentsov, H. V. (Підприємництво, господарство і право. - 2017. - № 12. - С. 169-173, 2017)
Статтю присвячено аналізу адміністративної відповідальності за порушення вимог фінансового контролю стосовно антикорупційних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Визначено ознаки юридичного складу адміністративного правопорушення – по-рушення вимог фінансового контролю, а також недоліки правового регулювання цих відносин.

The article is devoted to the analysis of administrative liability for violation of the requirements of financial control in relation to anti-corruption declarations of persons authorized to perform the functions of state or local self-government. The signs of the legal composition of the administrative offense - violation of the requirements of financial control, as well as the shortcomings of the legal regulation of these relations.

Статья посвящена анализу административной ответственности за нарушение требований финансового контроля относительно антикоррупционных деклараций лиц, уполномоченных на выполнение функций государства или местного самоуправления. Определены признаки юридического состава административного правонарушения - по-движение требований финансового контроля, а также недостатки правового регулирования этих отношений.
Лученцов, Г. Адміністративна відповідальність за порушення вимог фінансового контролю / Григорій Лученцов // Підприємництво, господарство і право. - 2017. - № 12. - С. 169-173.
Keywords: адміністративне правопорушення; фінансовий контроль; адміністративна відповідальність; административное правонарушение; финансовый контроль; административная ответственность; administrative offense; financial control; administrative liability; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина