Допустимість як властивість доказів у кримінальному процесі : дисертація - Тесленко І. О.; Teslenko, I. O. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
Дисертація є одним із комплексних у сучасній кримінальній процесуальній науці дослідженням сутності та особливостей допустимості як властивості доказів у кримінальному провадженні. Науковий дискурс здійснено з урахуванням аналізу наукової літератури, кримінального процесуального законодавства та судової практики.

The thesis is one of the most comprehensive studies of the essence and features of admissibility as a property of evidence in criminal proceedings in modern criminal procedure science. The scientific discourse is based on the analysis of scientific literature, criminal procedure legislation and case law.
Admissibility as a property of evidence in criminal proceedings
Keywords: Україна; Дисертації. Theses. Диссертации; 081 – Право; право на захист; докази; доказування; допустимість доказів; недопустимість доказів; електронні докази; показання з чужих слів; процесуальні джерела доказів; концепція «плодів отруєного дерева»; належне джерело; Європейський суд з прав людини; evidence; Римський статут Міжнародного кримінального суду; proof; properties of evidence; admissibility of evidence; inadmissibility of evidence; right to defense; electronic evidence; hearsay evidence; European Court of Human Rights; Rome Statute of the International Criminal Court; concept of «fruit of the poisoned tree»; procedural sources of evidence